"Ми думали що це дно, але ... Пушилін постукав знизу", - Гіркін про ситуацію в терористичній "ДНР"

Колишній "міністр оборони ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков) заявив, що "шахрая" Дениса Пушиліна куратори з Москви щосили просувають у ватажки "ДНР" після вбивства Олександра Захарченка.

Ситуація в окупованих проросійськими бойовиками районах Донецької області після загибелі ватажка "ДНР" Олександра Захарченка стала ще гіршою з приходом до влади "голови народної ради ДНР" Дениса Пушиліна. Про це заявив колишній "міністр оборони ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков) в ефірі YouTube-каналу "Независимая студия", передають Патріоти України.

"Ситуацію можна описати фразою: "Ми думали що це дно, але Пушилін постукав знизу". Дуже багато людей справді вважало, що гірше за Захарченка бути не може. Я теж був близьким до такої оцінки цього персонажа, що не збираюся приховувати навіть після його смерті. Не будемо розбирати "чесноти" в лапках покійного, але реально я теж уважаю, що Пушилін постукав знизу. Людина, яка не просто шахрай, а шахрай-шахрай, абсолютно продажна проститутка", – заявив він.

За словами Гіркіна, Пушиліна всіма силами "проштовхують на посаду глави" бойовиків, тому що він абсолютно покірний куратору "ДНР" у Кремлі, раднику президента РФ Володимира Путіна Владиславу Суркову. "Пушилін законсервує повний контроль над усіма фінансовими потоками за Сурковим. Більше чеснот у нього немає. Колишній тисячник МММ у Донецькій області, агент, найімовірніше, усіх спецслужб, які тільки можливі, включно з українськими. Ніколи в житті не тримав у руках зброї, його ставлять для контролю над Донецьком. Гіршої фігури придумати неможливо", – підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...