"Ми дуже багато чого не знаємо": Український снайпер з АТО розповів, кому насправді вигідна війна на Донбасі

За словами бійця, українська влада володіє ресурсами для зміни ситуації на Донбасі.

Один з кращих снайперів в зоні АТО, який побажав залишитися невідомим, розповів, кому вигідна війна на сході України. Про це він повідомив в інтерв'ю виданню "Апостроф", передають Патріоти України.

Він вважає, що українська влада володіє ефективними ресурсами для кардинальної зміни ситуації на Донбасі, проте не використовує їх для припинення війни. "Мені здається, що це комусь вигідно. На складах – тисячі одиниць техніки. В державі – сотні заводів, які можна перебудувати на військові рейки. У олігархів на рахунках – мільярди доларів. Починаючи від президента", - сказав боєць.

Чоловік підкреслив, що так і не зміг зрозуміти, як може президент-мільярдер продовжувати заробляти мільярди у воюючій країні. Також снайпер зазначив, що в ситуації з окупацією Криму винен не тільки Олександр Турчинов, який на той момент виконував обов'язки президента країни. "Напевно там гра набагато глибше. Напевно, ми занадто багато чого не знаємо. І можновладці більше всього бояться, щоб це не розсекретилося зараз. І щоб цього не сталося – вони платять життями солдатів і мирного населення, яке страждає в цій війні. Причому з обох сторін. А вони бережуть свої гаманці, животи, ж*пи свої", - додав він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...