"Ми маємо право на нормальне життя в родині без страху, без скандалів!": Крик душі екс-дружини людини Азарова

Екс-дружина колишнього заступника міністра МНС часів уряду Миколи Азарова Володимира Сиротіна Віта Чигрин опублікувала в мережі крик душі про викрадення дочки.

Фото: Віта Сиротіна з дочками / Facebook-аккаунт Diana Gloster

Його вона розмістила на своїй сторінці в соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

"Я буду говорити! Я, Сиротіна Віта, 42 роки, пробула 25 років у шлюбі і народила 5 дітей, хочу говорити! Я хочу говорити від свого імені і від імені цілого покоління перших дружин. Ми ті, хто пройшли зі своїми чоловіками довгий шлях, від хлопчика і дівчинки з шахтарського селища до Кабінету міністрів і приватних літаків. Це моєю любов'ю і вірою харчувався ти, мій колишній чоловік і батько моїх дітей, коли роками не міг заробити і я, вагітна і голодна, гладячи твої комірці і плекаючи твою виразку, підтримувала тебе і вірила. Це я завжди одна народжувала дітей, тому що ти жив на роботі; ростила їх сама ж, придумуючи казки про тата, який любить їх. Просто у нього немає часу! Я більше мовчати не буду!" - почала вона пост про знущання в сім'ях.

Як виявилося, протягом багатьох років її тепер уже колишній чоловік мав сім'ю на стороні, а над Вітою з дочками просто знущався.

"Це моя країна! Це мої правила!" Так говорить мені людина, яка була заступником Кабінету Міністрів і в.о. Міністра МНС в уряді Азарова М.Я. Так мені говорить людина, заради якої я не стала робити кар'єру, не стала користуватися в задоволення його грошима і можливостями, а будувала велику родину, де всі один за одного, де всі пліч-о-пліч, де міцно люблять один одного. Крім тебе. Тому що ти - міфічний тато - більше спонсор, який приносив гроші в будинок. Але за ці гроші ти вимагав повного підпорядкування і поклоніння. Тобі було погано, і твоя сім'я була тією лялькою для биття, на яку можна було злити весь негатив!"- продовжує жінка.

Сиротін, за її словами, завжди вселяв сім'ї, що без нього вони - ніхто, а якщо Віта від нього піде, то він обіллє її таким брудом, що та не відмиється.

"Ви без мене будете на смітнику", - так ти казав своїм дочкам. "Без тата ви ні на що не придатні", - це ти вселяв нашим дітям. У моменти прояснення свідомості, коли прокидався ти, той простий сільський хлопець, ти хотів допомогти мені з кар'єрою і витрачав на дітей величезну купу грошей. Але моменти ці ставали все коротшими і коротшими. І найчастіше ми чули про те, що ми бруд і мерзота, і що повинні бути тобі страшно вдячні, бо ти великий. "Я обіллю тебе таким брудом, що від тебе всі відвернуться! Бо спілкуються з тобою тільки через мої гроші!" Як же ти помиляєшся! Мої друзі підтримують мене, тому що не всі люди поклоняються грошам так, як ти", - пише вона.

У результаті жінка подала на розлучення і пішла від чоловіка-тирана.

"Я пішла від тебе, не побоявшись залишитися без гроша в кишені! Тому що більше терпіти твої знущання немає сил. Ти, як боягуз, сховав наші з тобою гроші за третіх осіб, які їдять із твоїх рук, які поламані тобою і будуть підтакувати тобі, як шакали. Ти перестав годувати своїх дітей тільки тому, що ніхто з них не хоче спілкуватися з тобою. Ти вигнав нас із дому і вкрав усі мої документи, щоб швидше приповзли до тебе назад. Я і твої колишні діти не хочемо більше твоїх грошей, твоїх можливостей. В обмін на нашу свободу. Жити за високими парканами з водіями зі зброєю і броньованим склом - не велика радість. Ми знаємо ціну лакшері рабству. І бути брудом для тебе в п'ятизіркових готелях - дивний привілей. І мовчати більше не будемо", - розповіла Віта.

Щоб помститися колишній дружині, Сиротін викрав у неї 4-річну дочку.

"Так, ти забрав сьогодні підло і силою чотирирічну дитину, яка плакала за мамою. Ти говорив їй перед сном, що я поїхала і мене немає. Але що б ти не робив, запам'ятай головне. Ми жінки! Від мене, до найменшої Саші! Ми маємо право на нормальне життя в родині без страху, без скандалів. Ми не будемо більше для твоєї вигоди і задоволення зображувати ідеальну щасливу сім'ю і боятися повертатися додому. Ми втомилися від твого алкоголізму. Справляйся з ним сам. І ми більше не твоя сім'я! Нічого з цим ти зробити не зможеш, нехай хоч сто оплачених психологів працюють наді мною і нашими дітьми, нехай хоч армія твоїх адвокатів подає до судів і в різні служби. Тому що у нас є те, що ти недооцінив, - це ЛЮБОВ! Щира і непідкупна. Яку ти для себе приніс у жертву грошам і владі", - підсумувала жінка.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...