"Ми налаштовані на рішучу розмову під час саміту вже цього літа," - Порошенко про зустріч Нормандської четвірки

Президент України Петро Порошенко анонсує в липні телефонну розмову лідерів України, ФРН, Франції та РФ і до кінця літа особисту зустріч Нормандської четвірки.

Про це Порошенко повідомив на спільній з державним секретарем США Рексом Тіллерсоном прес-конференції сьогодні в Києві, передають Патріоти України.

«Як я вже сказав, ми плануємо після зустрічей і телефонних переговорів моїх у Берліні, Парижі, зустрічах в Гамбурзі, ми домовились, що найбільш вірогідно в липні відбудеться телефонна розмова в «нормандському форматі» на рівні лідерів», - заявив він.

«Ми не виключаємо, що за підсумками цієї телефонної розмови нам вдасться організувати саміт. Поки не визначено, де саме він буде відбуватись, але ми налаштовані на рішучу, прискорену і конкретну практичну розмову як у телефонному форматі, так і під час саміту вже цього літа», - додав президент.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...