"Ми не бачили крові": Дочка вбитої Ноздровської пояснила, чому не вірить слідству

У версії слідства щодо вбивства правозахисниці Ірини Ноздровської є багато нестиковок, які дають підстави не вірити в провину заарештованого підозрюваного Юрія Россошанського.

Анастасія Ноздровська

Про це в інтерв'ю "Сегодня" розповіла дочка загиблої Анастасія, передають Патріоти України.

"Ця версія не викликає у мене довіри. Россошанський розповів, що у нього з моєю мамою на зупинці почалася перепалка, після чого він дістав ніж. Але є нестиковки. За нашими підрахунками, мама приїхала на зупинку десь о 17:40 - 17:45. Коли на годиннику було 18:10, ми зрозуміли, що щось не так, і пішли на зупинку її зустрічати. Експерти кажуть, що у мами була велика крововтрата від отриманих ран. Але ми на зупинці ніякої крови не бачили" , - наголосила дівчина.

Крім того, нагадує Анастасія, Россошанський каже, що ніс вбиту на плечі півтора кілометра. "Пізніше цим шляхом ніякої крові ми теж не побачили. Все це викликає сумніви. Я зовсім не вигороджую Россошанського, але припускаю, що йому могли запропонувати взяти на себе провину за вбивство. Тому що інших підозрюваних не було. А замість могли запропонувати, що його син відсидить за скоєну ДТП якихось два роки, і все - вийде на свободу. Але це тільки моя версія..." - додала дочка Ноздровської.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...