"Ми не будемо здавати людей!", - український телеканал відмовився назвати імена причетних до показу карти без Криму

Голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України Зураб Аласанія заявив, що не буде називати імена співробітників телеканалу UA:Перший, які причетні до появи в ефірі карти України без Криму.

"Мені прикро, що посадовці так само ідуть за натовпом і займаються популізмом. Прізвища щоби що? Він хоче чого? Розіп’яти, розвести багаття, щоб спалити людину, чи що він хоче?" - заявив Аласанія у коментарі Громадському радіо, передають Патріоти України.

Аласанія додав, що вся необхідна інформація буде надана правоохоронними органами у разі розслідування. За його словами, поява карти України без Криму була технічною помилкою, а не спланованою провокацією. "Ми не будемо здавати людей назовні. Це неправильно. Люди мають знати, що вони захищені", - додав Аласанія.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...