"Ми не можемо собі дозволити гратися в коміків", - експерт-міжнародник про політичні амбіції Зеленського (відео)

В Україні є запит на різноманітних коміків у політиці, але наша країна не в тому стані, щоб дозволити собі таку легковажність.
Володимир Зеленський

Про це в ефірі ObozTV заявила експерт-міжнародник Ірина Верещук, передають Патріоти України.

Експерт провела паралелі між перемогою в Італії очолюваного блогером і коміком Беппе Грілло руху "5 зірок" і політичними амбіціями Володимира Зеленського. "Назвати Володимира Зеленського правим радикалом, звичайно складно, але схожість є. Так, це тренд на несистемність, на неполітиків. В Україні є певні рухи, які, наприклад, підтримували б того таки Зеленського", - зазначила експерт.

Також вона навела в приклад Польщу і маргінальний рух Kukiz'15 на чолі з рок-музикантом Павелом Кукізом. "Він посів третє місце на президентських виборах і увійшов до парламенту, і сьогодні в сеймі відіграє чи не першу скрипку, коли не вистачає голосів. Він став відвертим українофобом. І зараз ми бачимо блогера і коміка, який приходить до влади в Італії", - підкреслила міжнародник.

При цьому Верещук вкрай негативно ставиться до подібних експериментів у політичному житті України. "Але я хочу застерегти, що Україна - не Італія. Ми не перебуваємо в ЄС, ми не члени НАТО, ми не можемо собі дозволити гратися в коміків і блогерів. Нам потрібні системні політики, нам потрібні технократи. Нехай вони будуть нецікаві і непрезентабельні, і не можуть користуватися такими інструментами. Нам потрібна Ангела Меркель, ті сили, які будуть витягати Україну з цього дна", - підсумувала вона.

Як відомо, у грудні в єдиному державному реєстрі юридичних осіб на сайті Міністерства юстиції України з'явилася юридична особа, найменування якої "Політична партія "Слуга народу", що в значній мірі підвищило інтерес до групи "Квартал 95" та її лідера Володимира Зеленського.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...