"Ми не можемо собі дозволити розслабитися і почекати, поки Росія розпадеться", - волонтер (відео)

Росія ніколи не припинить зазіхань на українські землі. Єдиний вихід для України в такій ситуації - це завжди бути готовим до гідної відсічі окупантам.

Про це в ефірі ObozTV заявила військовий інструктор, волонтер Маруся Звіробій, передають Патріоти України.

"Вони ніколи не зупиняться, це, наш вічний ворог. Потрібно розуміти, що це - вічна війна. Нам вічно треба бути до неї готовими. Ми не можемо собі дозволити розслабитися і почекати, поки Росія розпадеться", - підкреслила волонтер.

За її словами, успіхи української армії на Донбасі тільки відстрочили новий виток агресії з боку північного сусіда.

"Якщо подивитися в історичному розрізі, то потрібно зазначити, що коли на Київську Русь були набіги з того боку, коли ці кочівники нападали на нас, якщо ми давали трендюлей у відповідь, то вони не відступали ніколи. Вони робили крок назад, аналізували ситуацію, збирали ресурси і нападали знову. Це відбувається стільки, скільки існує Московія", - зазначила Звіробій.

Також волонтер впевнена, що цей конфлікт перейде у спадок наступним поколінням.

"Всі люди, які активно взяли участь у цій війні, знають, що це - наша вічна війна. Тепер вони знають, що не тільки ми повинні бути готові, але і дітей наших повинні готувати. Якщо в цій війні не буде поставлена крапка, то цей ж ворог прийде до моїх дітей і онуків", - підсумувала волонтер.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...