Ми не віримо: "Не дорогі росіяни! Спочатку ви видаєте Х*йло в Гаагу, повертаєте нам окуповані Крим і Донбас, а тоді і послухаємо про обійми", - блогер

Щодо чергової ватної спроби обдурити українців – акції "обійми" і "Росія – не Путин"...

"По-перше, чому це Росія – не Путін? Росія це саме Путін. Немає ніяких підстав вважати навпаки", - пише на своїй сторінці у Facebook блогер Джон Сміт, передають Патріоти України, і продовжує:

"Всі, хто вивчав історію вікового ворога професійно, знають, що населення Московії, виховане "в мерзенній і приниженій школі монгольського рабства", з самого початку їхньої історії це захоплені чужинцями племена ерзі, мері, мещери, муроми, чуді, воді, чухни, пермі і інших бурят как я рад. Ординські намісники, а пізніше всілякі німкені Катерини, всіх їх зібрали в плавильний котел і почали переплавляти в "новую історічєскую общность" – т.зв. "рускіх людєй". І це важлива відмінність, яку нам необхідно розуміти: створення так званих рускіх-вєлікоросов-московитів-радянських людей, на відміну від нас, було проектним. Зверху. Не знизу – народ створює свою державу, щоб то захищала його інтереси, а зверху – держава створює народ під себе, щоб використовувати його як ресурс своєї політики.

Це реально Мордор, де вирощують орків з однією метою – служити Володарю.

Населення на рашці не має власної суб'єктності і важелів впливу на владу. Вийшли вони на протести проти агресії в Україні та анексії Криму? Ні. Чи можливо змусили покарати когось за Кемерово? Ось і відповідь.

Різниця між нами і ними проявилася при першому ж контакті "русского міра" з українством. Коли постало питання про присягу козаків на вірність московському цареві, козаки зажадали від царя присягнути в свою чергу на вірність їм. Тут-то і був перший сюрприз: царські бояри заявили, що у московитів цар – самодержець і своїм підданим нічим не зобов'язаний.

Уже тоді потрібно було зробити висновок, що договірні відносини з подібними неможливі. Самі їх порядки суперечать рівноправності і дотриманню домовленостей. Це був явний дзвіночок, який не можна було ігнорувати. Але українці його проігнорували.

Повернемося туди ж в 17 століття, коли на старшинській раді перед об'єднанням з московитами видатний український полководець Іван Богун промовляв: "У народі Московському владарює найнеключиміше рабство і невільництво у найвищій мірі, у них, окрім Божого та Царського, нічого власного нема і бути не може, і людей, на їх думку, створено нібито для того, щоб у ньому не мати нічого, а тільки рабствувати. Самі вельможі та бояри московські титулуються звичайно рабами царськими і в просьбах своїх завжди пишуть вони, що б’ють йому чолом; стосовно ж посполитого народу, то всі вони вважаються кріпаками, начебто не від одного народу походять, а накуплені з бранців та невільників; і тії кріпаки або за їх назвою крестьяни обох статей, себто чоловіки та жінки з їхніми дітьми, за невідомими у світі правами та привласненнями продаються на торжищах і в житлах од власників і господарів своїх нарівні з худобою, а незрідка і на собак вимінюються, і продавані при тому мусять бути ще зумисне веселими і виказуватися своїм голосом, добротою і знаннями будь-якого ремесла, щоб через те скоріше їх купили і дорожче заплатили. Словом сказати, з’єднатися з таким неключимим народом є те саме, що кинутися із вогню в полум’я". (Історія Русів)

При цьому Богун знав, що говорив, бо особисто бував в тих краях не один раз, зі своїм загоном нападаючи на них.

І знову українці не прислухалися до свого шанованого вже тоді представника. За це заплатили пізніше дорогу ціну.

Споконвіку народ у нас боровся за свою державу. Ми, українці, виходимо з того, що державу створюємо ми, отже держава служить нам. В цьому єдині всі: і порохоботи, і зрадофіли, які хоч і ненавидять державу, але їх претензії до Президента та Верховної Ради мають на увазі, що ті зобов'язані працювати нам на користь.

Вважаючи так, ми переносимо свій уклад і на населення Рашки. І це наша помилка. У них все повністю навпаки.

У них народ належить державі, а не держава належить народу. Всі ці бурято-мордовські "русичі" це раби Путіна і його ресурс.

Ось принципова між нами різниця. Нам не можна переносити на них свій уклад. У них інший уклад. І цей уклад повністю суперечить здоровому співіснуванню. Вони як ракова пухлина – завжди будуть прагнути привести тебе до спільного з ними знаменника – зробити таким же рабом.

Тому "обійми" ці для них лише черговий спосіб однією рукою тебе тримати, а другою встромити ніж. Вірити їм це неминуче створити собі новий "зелений коридор" в Іловайську.

Ми і не віримо.

Не дорогі росіяни! Перш ніж говорити про обійми, спочатку ви видаєте х*йло в Гаагу, повертаєте нам окуповані Крим і Донбас, вибачаєтеся і виплачуєте компенсації за кожного вбитого і пораненого українця, саджаєте кооператив Озеро, проводите демократичні вибори, а потім засуджуєте радянський режим і комуністичну ідеологію і просите вибачення у всіх народів за їхні злочини. А після того всім бажаючим народам Росії даєте свободу.

І от тільки тоді ми готові будемо послухати про обійми."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...