"Ми поступово розуміємо, що Європа - теж не панацея. Усвідомлюємо, що центр прийняття рішень не десь, а тут", - політтехнолог (відео)

Поки ми йшли в Європу, вона трохи відсунулась...

Про це розповів політтехнолог Олексій Ковжун, передають Патріоти України.

"Бачимо, що витворяє Угорщина, що робить Польща. Раніше вони були нашими закадичними дружками. Під час брексіту ніжкою відпихнулась Англія. З Європою відбуваються трансформації. Певною мірою це добре. Ми досить довго оберталися, що скажуть в Кремлі. У 2014 році ми припинили на них дивитись. Питати дозволу, коли у тебе стріляють - це дурість. Ми почали дивитись на Європу. Але зараз вже поступово розуміємо, що вона теж не панацея. Усвідомлюємо, що центр прийняття рішень не десь, а тут", - каже Ковжун.

Політтехнолог вважає, що ситуація в Україні - перешкода для Європи. "В очах сьогоднішньої Європи ми виглядаємо як певна перешкода. "Ой, чуваки, зв'язуйте вже з цим. Ми не будемо розбиратись, хто перший почав. З 45-го року війни не було на континенті, а ви нам тут статистику псуєте". В Руанді була різня. Важко зараз згадати, хто там був хороший, а хто поганий. Для якогось француза чи італійця геноцид у Руанді це сварка двох дівчаток. Таке ставлення має піти. Європа має усвідомити, що ми відділяємо їх від варварів. До них важко доходить, але вже потроху процес іде. Володимир Володимирович та його друзі нам у цьому допомагають. Захід зрозуміє, що ми стримуємо орду", - каже Олексій Ковжун.


Джерело: Gazeta.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...