"Ми програємо!": На росТБ розгорілася істерика через "Кримнаш" (відео)

Анексований Крим - це величезна проблема для Росії, і незабаром вона проявиться в більш серйозній формі.

Таку думку під час обговорення ситуації, що склалася навколо Росії, висловив в ефірі телеканалу «Росія 1» професор Вищої школи економіки, член ради при президенті РФ Володимира Путіна з розвитку громадянського суспільства і прав людини Ілля Шаблинський, передають Патріоти України.
На його думку, першопричиною початку проти Росії «холодної війни» є не отруєння колишнього шпигуна-пребежчіка Сергія Скрипаля, а саме події 2014 року в Україні і, зокрема, анексія Криму. «Я сподіваюся, що збройного конфлікту ніхто не хоче», - сказав він.
За словами Шаблинського, перспективи вирішення конфлікту немає, оскільки в питанні Криму російське керівництво «ні на які поступки не піде». «Це уповільнена, без жодних часових рамок, конфронтація на виснаження ... Наше керівництво, як я розумію його позицію, вважає, що ми зате від України дещо відірвали, і це важливіше. Це буде тягнутися. Я сподіваюся, що без гарячої війни, але з серйозними наслідками для простих людей, тому що нам ось ця конфронтація, ця холодна війна точно не потрібна. Ми від неї програємо ... » - запевнив він.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...