"Ми вже працюємо над цим": "Реакцією на дії РФ буде посилення міжнародних санкцій", - Клімкін про "вибори" на Донбасі (відео)

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін закликав жителів тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей не брати участі у "голосуванні" 11 листопада.

Україна та її міжнародні партнери працюють над новими санкціями проти Росії через "вибори" на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей. Про це у Facebook 10 листопада заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін, передають Патріоти України.

"Кремль влаштовує чергову циркову виставу для того, щоб приховати свої злочини. Реакцією на такі злочинні дії авторитарного кремлівського режиму та його посіпак на окупованих територіях буде посилення міжнародних санкцій. І ми з нашими партнерами вже працюємо над цим!" – написав Клімкін.

Він закликав жителів тимчасово окупованих територій не брати участі у "голосуванні". "У мене заклик до всіх, хто страждає на окупованих територіях. Не тільки як міністра закордонних справ, а простий людський заклик: не віддавайте свій голос на цих фейкових виборах, не беріть участі в них. Не дайте Росії легітимізувати ці "вибори" та окупацію Донбасу. Ваш голос буде важливим на справжніх виборах, коли Росія і її зброя заберуться з Донбасу, коли вибори будуть організовані Україною і міжнародним співтовариством. Ви будете визначати долю українського, а не окупованого Донбасу", – сказав міністр у відеозверненні, прикріпленому до поста.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...