Миротворці на Донбасі: У Кремлі вирішили порадитись з терористами

Росія має намір узгодити питання введення на Донбас миротворців із так званим керівництвом окупованих Луганська і Донецька.

Сергій ЛавровПро це заявив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров, передають Патріоти України з посиланням на РІА Новости.

"Контингент ООН буде введений у зону конфлікту після розведення сил і засобів сторін. Розміщення оонівців має бути погоджено з владою як у Києві, так і в Донецьку і Луганську", - заявив він.

При цьому російський дипломат знову заговорив про Мінські домовленості, які саме керівництво Кремля і не виконує.

"При цьому основою врегулювання продовжують залишатися Мінські угоди, зберігаються всі існуючі переговорні майданчики - Мінська контактна група і "нормандський формат", - стверджує Лавров.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...