Миротворці ООН на Донбасі: Терористи висунули умови Україні

Терористи з "Донецької народної республіки" готові обговорити з Києвом розміщення в регіоні мирної місії ООН.

Про це в інтерв'ю російському телеканалу НТВ розповів "глава ДНР" Олександр Захарченко, передають Патріоти Укаїни з посиланням на ТАСС.

"Вони передбачають цей варіант [введення миротворців, - ред.] Косово, Хорватії, ми передбачаємо варіант наступний - це охорона місії ОБСЄ. Це непряма миротворча місія. Ми готові обговорити з Києвом ці умови щодо виявлення місії, але, я думаю, Києву життєво необхідно просто забрати всю територію, взяти під контроль кордони, ввести сюди якісь війська", - стверджує ватажок терористів.

Він наголосив, що Донецьк не влаштовує новий закон про реінтеграцію Донбасу, який готує український уряд: "Вони оголошують нашу територію окупованою, а потом вже хочуть її реінтеграції".

Захарченко поширив лякалку, що деокупація, яка буде попередньою реінтеграцією, передбачає "смерть усіх, хто голосував на референдумі, голосував за главу, Народну раду, 2,5 млн… оголошення геноциду цій території".

При цьому, вважає Захарченко, однією з умов для введення миротворців є необхідність ухвалення Радою закону про особливий статус Донбасу, який вона повинна була розглянути ще три роки тому.

"Три роки закон пролежав під сукном і зараз його термін закінчується. Нового закону немає", - зазначив ватажок.

Другою умовою він назвав відведення зброї з боку української армії.

"І це також Київ ніколи не буде робити, там будуть миротворці або не будуть. Київ готується до війни, у своєму кращому сні бачить, як з цих Мінських угод вискочити", - запевняє Захарченко.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...