МЗС України відповіло на істерику Москви щодо заборони голосування на виборах президента РФ

У МЗС РФ нервово відреагували на рішення України не пускати росіян на вибори у диппредставництва і навіть заговорили про “втручання” у внутрішні справи.

речник МЗС України Мар’яна Беца

Про це йдеться в заяві на сайті відомства, передають Патріоти України. Своє “обурення” російські дипломати “підкріпили” положеннями Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод 1950 року.

У Києві назвали блюзнірством звинувачення Москви. "Блюзнірство. Незаконним є проведення РФ нелегітимних виборів в окупованому Криму, війна на Донбасі, захоплення заручників", – написала у Twitter речник МЗС України Мар’яна Беца.

Нагадаємо, глава МВС Арсен Аваков заявив, що громадяни РФ, за винятком дипломатів, не зможуть 18 березня проголосувати на виборах на території російських дипломатичних установ в Україні.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...