На акції протесту під Десятинною церквою побилися активісти (відео)

3 лютого на акції під Десятинною церквою активіст блокади телеканалу Newsone Олексій Середюк вдарив громадського активіста, екс-бійця батальйону "Донбас" Дмитра Резніченка.

Відео сутички на своїй сторінці у Facebook опублікував журналіст Віталій Крутчак, передають Патріоти України.

У Києві тривають суперечки навколо так званого монастиря УПЦ МП поблизу історичної пам'ятки – фундаменту Десятинної церкви. 3 лютого на цьому місці відбулися дві акції – прихожан "монастиря" та прибічників "архітекторів", яких звинувачують у спробі підпалу цієї будівлі.

На опублікованому відеозаписі видно, як Середюк підійшов до Резніченка та попросив дати коментар для "Всесвітнього Броварського телебачення". Той відповів Середюкові лайливими словами, після чого прохач коментаря вдарив Резніченка кулаком в обличчя.

Зазначимо, сутичка тривала всього кілька секунд, після чого її учасників розтягнули інші присутні.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика!

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...