На Буковині під час затримання на хабарі чиновника помер посередник

Померлим виявився екс-голова органу місцевого самоврядування.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив військовий прокурор Західного регіону України Олег Сенюк, передають Патріоти України.

«Трагічний інцидент на затриманні. Під час одержання другої частини хабара в 15 тис. доларів США та проведення огляду місця події у посередника схопило серце. За попередньою версією, чоловік помер внаслідок ішемічної хвороби серця», - зазначив він.

Згодом прокурор уточнив подробиці інциденту. За словами Сенюка, напередодні правоохоронці викрили на хабарі начальника Басейнового управління водних ресурсів річок Прут та Сірет, який діяв за посередництва екс-голови органу місцевого самоврядування.

Всього чоловік мав отримати $17 тис. за сприяння в одержанні дозвільних документів на видобуток органічного добрива «Сапропель» на водних об’єктах Кельменецького району Чернівецької області.

Під час документування цього злочину посередник поскаржився на проблеми зі здоров'ям, йому було викликано швидку допомогу, однак в ході реанімаційних заходів чоловік помер.

Наразі на місці події працюють співробітники Головного управління Нацполіції України в Чернівецькій області, яким військовими прокурорами було надано усі документи та відео/фото з огляду місця події для повного та всебічного розслідування вказаного інциденту.

Сенюк підкреслив, що злочин документувався слідчими військової прокуратури Чернівецького гарнізону за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками "К" Управління Служби безпеки України в Чернівецькій області.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...