На честь 23-го лютого Професор Лебединський дав пораду російській армії

Армія РФ є "слугою бандитів і справжнім підлим агресором і вбивцею", вважає російський опозиціонер і музикант Олексій Лебединський.

Олексій Лебединський

Армія РФ, яка 23 лютого святкує День захисника Вітчизни, після Другої світової війни не захищала свого народу. Про це у Facebook заявив російський опозиціонер і музикант Олексій Лебединський (Професор Лебединський), передають Патріоти України.

"23 лютого, кажете? Армію, яка з часів Другої світової війни не тільки не захищала свого народу, а підтримувала один за іншим убогі уряди, стримувала і придушувала народне обурення і нападала на інші країни, я можу лише послати на х...й і піддати анафемі", – написав він.

Лебединський назвав російську армію "слугою бандитів і справжнім підлим агресором і вбивцею". "Сьогодні Україна і Сирія захищаються від тебе, а безліч інших країн ніколи не забуде твоєї кривавої підлості, твоїх явних і прихованих нападів на їхні народи. Твій бандитизм покриває незмивною ганьбою все населення Росії. Єдине, що ти можеш зробити для свого народу, люба моя російська арміє, – це цілком перейти під командування якої-небудь цивілізованої демократичної країни, наприклад, маленької Фінляндії, щоб уже почати займатися своєю справою – захищати свою російську вітчизну і народ від його справжніх ворогів, яким ти зараз підкоряєшся", – заявив музикант. На його думку, "цього ніколи не буде".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...