На Дніпропетровщині через сварку з дружиною чоловік ледь не зарізав 13-річну дочку

Як було встановлено, громадянин РФ приїхав на територію України, щоб зустрітися з дружиною, яка проживає на території Кривого Рогу.

Як було встановлено, чоловік не хотів розлучатися з дружиною, яка наполягала на розлученні, і намагався вбити їх спільну доньку, передають Патріоти України з посиланням на Інформатор.

В ході слідства було встановлено, що під час перебування в квартирі дружини чоловік спробував умовити дружину продовжити шлюб, але жінка категорично відмовила і наполягала на розлученні. Також жінка повідомила чоловікові, що хоче залишити собі їх спільну 13-річну дочку. Після цього між чоловіком і його дружиною стався конфлікт. Потім жінка пішла в магазин, а чоловік взяв у руки ніж і завдав дванадцять ударів в грудну клітку і верхні кінцівки 13-річної дочки. Дівчинка зробила вигляд, що вона померла, після чого батько припинив наносити удари.

Завдяки оперативній роботі правоохоронців зловмисника вдалося затримати. Свою провину підсудний не визнав, проте вона повністю доведена. Вироком суду 62-річного громадянина Російської Федерації визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15, п.2 ч.2 ст.115 КК України (Закінчений замах на умисне вбивство).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...