На Дніпропетровщині водій вигнав з трамваю стару жінку, від якої неприємно пахло, чим спричинив скандал (відео)

У місті Кам'янське водій трамвая №4 вигнав літню пасажирку через неприємний запах.

Відповідне відео зняли небайдужі молоді люди, які влаштували скандал в транспорті через відповідні дій персоналу. Ролик опубліковано в співтоваристві "Типовий Дніпродзержинськ (Кам'янське)" у Facebook, передають Патріоти України.

Так, водій відмовлявся рушати з місця протягом 20 хвилин, поки бабуся не покине транспорт. Очевидець почав знімати це на камеру, питаючи, на якій підставі жінку виганяють.У відповідь водій підвів хлопця до правил, де було написано, що пасажир не має права перебувати в трамваї, якщо він бруднить своїм одягом інших людей. Він заявив, що від жінки похилого віку "тхнуло", вона нібито неодноразово справляла потребу на крісло і цілими днями сидить на площі та просить милостиню. Що примітно, інші пасажири були на стороні водія.

Однак в мережі не всі поділяли таку позицію. Користувачі були обурені, що людині заборонили їхати в транспорті і вигнали.

"Хлопцеві респект. Водилу під молотки. Якими б не були люди похилого віку, вони все одно люди, ніхто не знає, де старість застане вас", "Молодець хлопчина. До сліз зворушив. Значить, не все пропало в цій країні", "Невже у нього немає старих батьків і совісті", "Давайте виганяти всіх від кого є запахи, перегар, піт, брудні шкарпетки духи (є такі, що свідомість втрачаєш)", – написали обурені користувачі.

Знайшлися й ті, хто заступився за водія. Багато хто написав, що жінка дійсно просить милостиню. У мережі навіть відзначили, що вона шахрайка.

"Це бабка – розводяща м*азота. Сидить біля "красуні" або біля "алло" і кричить постійно "добрі люди, дайте на шматочок хліба", "Зрозуміє водія той, хто знає цю бабку, а хто не знає – буде засуджувати. Бабка смердючий жебрак", – написали інші.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...