На Донбасі боєць ЗСУ застрелив товариша по службі

В ході словесного конфлікту старший солдат вистрілив з автомата в обличчя старшому сержанту.

У Соледарі Донецької області старший сержант однієї з військових частин був убитий товаришем по службі. Про це в понеділок, 6 серпня, повідомляє Військова прокуратура Об'єднаних сил у Facebook, передають Патріоти України.

"У ході конфлікту старший солдат К., діючи умисно, маючи умисел на умисне протиправне заподіяння смерті старшому сержанту Г., взявши в руки ввірену йому для службового користування автоматичну зброю - АКС-74, яка було при ньому, поставивши запобіжник в режим одиночних пострілів, дослав патрон в патронник, зробив в перебуваючого навпроти нього на відстані приблизно 3-х метрів старшого сержанта Г. один постріл в голову, а саме в область нижньої щелепи", - повідомляє прокуратура.
Через отримане поранення старший сержант помер на місці. Зловмисник був затриманий в той же день. Йому було оголошено про підозру за ч.1 ст. 115 КК України. 30 липня суд обрав для нього як запобіжний захід утримання під вартою.
Сам підозрюваний під час допиту свою вину повністю визнав і пізніше підтвердив свої показання під час слідчого експерименту.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...