На голову Коцюбинської ТВК скоєно напад: Опоненти звинувачують її в інсценуванні (фото)

Людмилу Демченко жорстоко побили у дворі її власного приватного будинку.

Людмила Демченко

“Я вийшла в двір зранку і біля фіртки стояв чоловік. Я перепитала, хто він. Чоловік сказав, що представляє нового провайдера і пропонує послуги. У нього були листки А4 і там було щось написане від руки. Я перепитала, чому від руки, чого договір не друкований і вже хотіла закривати фіртку. У цей момент він мене вдарив. Я впала і він почав мене бити. Я закричала – вибіг мій син і сусід. У нападника був балончик – “Телен -4”, – розповідає Демченко “Громаді Приірпіння”, повідомляють Патріоти України.

На місце прибігли активісти та депутати, зокрема Олена Сокотюк, яка очолює депутатську групу “Приватний сектор”, де відбувся напад на голову ТВК. Нападник лежав скручений на землі.

“Нападник сказав, що його звати Кирил. Він з Києва. Його найняв якийсь “Серьога” з бородою, “поганялова” він ніби не знав, але потім сказав, що його “поганялово” – Танк. Замовник сказав прийти конкретно до цього будинка, нічого не брати і зробити те, що зробив нападник. На уточнююче питання, що зробити, нападник сказав – зробити те, що я зробив. За це йому обіцяли заплатити 1 000 гривень. Леся Петрик-Єльникова пригадує, що нападник, який її бив і напав на селищну голову Ольгу Матюшину під будинком, дуже схожий на цього і метод побиття – той самий – Демченко били прицільно в голову,” – розповідає Сокотюк.

Мешканці приватного сектору готові були влаштувати самосуд просто на місці, коли побачили, що сталося з Демченко.

Демченко – старожил селища, яку знають всі місцеві в приватному секторі селища. Старша жінка як бюджетний працівник не криючись їздила на майдан і варила майданівцям кулеші.

Під час роботи ТВК в Коцюбинському попри тиск з боку “Нових облич” виконала свій обов’язок голови ТВК і провела вибори. З посади в амбулаторії, де вона пропрацювала кілька десятків років, її фактично змусили звільнитися. Медицина, нагадаємо, підпорядкована Ірпеню. Зараз вона допомагає оформлювати субсидії мешканцям селища.

Поліція приїхала о 8:30. На нападника одягнули наручники. На місце події прибув і депутат облради від “Свободи” Ігор Домбровський.

Його посадили в машину поліції. Але Наталія Коломієць, помінчниця народного депутата Ольги Червакової, сказала не відвозити нікуди нападника до приїзду слідчо-рперативної групи. Машина поліції знападником залишається біля двору Демченко.

Як з’ясувалося, нападник сам з Білої Церкви. Зараз проживає в гуртожитку на Борщагівці. За інформацією очевидців нападник був не один і діяв зі спільником, який був разом з ним у Коцюбинському. У соцмережі депутат Ірпінської міської ради від “Нових облич” Олексій Олійник написав, що активісти влаштували шоу і облили потерпілу “свинячою кров’ю”.

За поліцією приїхала швидка. Демченко надають медичну допомогу. Поки важко встановити точний діагноз і ступінь ушкоджень.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...