На які продукти злетять ціни на початку 2018 року

На початку 2018 року очікується активне зростання ціна про продукти.
Експерти відзначають, що найбільше подорожчають як хліб, молоко і м’ясо, передають Патріоти України з посиланням на Hyser.

Причиною подорожчання молока стало скорочення поголів’я великої рогатої худоби. Також в липні 2018 року в Україні почне діяти заборона на продаж молока другого сорту, що призведе до подорожчання молочних продуктів.

М’ясна продукція також подорожчає через скорочення поголів’я худоби, епідемії африканської чуми свиней і орієнтації вітчизняних виробників на експорт.

Крім того продовжить подорожчання традиційна дешева курятина.

Експерт відзначають, що в 2018 році на 20-30% подорожчає хліб.

Серед продуктів, яким в перспективі найближчих місяців не загрожує подорожчання, експерти називають в першу чергу гречку. Також на початку 2018 року не повинен дорожчати цукор. Однак ближче до літа його вартість може зрости на 10-15%.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...