На Харківщині знайшли мертвим відомого активіста

Віталій Княжеський був одним із провідних активістів організації "Патріот України", політв'язнем режиму Януковича, брав активну участь у боротьбі з сепаратизмом у Харкові, один із старшин першого складу батальйону "Азов".

Про це повідомив український народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

"Страшна звістка! Не хочеться вірити, не можу повірити, не вкладається в голову! Позавчора у лісі під Харковом знайдено тіло Віталія Княжеського (Вітуса) - 1980 р.н., уродженця м. Ізюм Харківської області. Одруженого. Мав дочку", - написав він.

За словами нардепа, чоловік був одним із провідних активістів організації "Патріот України", політв'язнем режиму Януковича у справі "Захисників Римарської" (звільнений постановою ВРУ за списком Комітету визволення політв'язнів), навесні 2014 брав активну участь у боротьбі з сепаратизмом у Харкові, де відзначився в легендарному бою на Римарській, після якого був знову заарештований. Також Княжеський - один із старшин першого складу батальйону "Азов".

"Кажуть самогубство. Ніби Вітус застрелився з рушниці. Не можу повірити! Не вкладається в голову! Сьогодні похорон. Друзі, помоліться за упокій душі "Вітуса"! Вічна пам'ять воїнам, патріоту, революціонеру, соратнику по боротьбі і просто хорошій людині!" - додав Мосійчук.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...