На Хмельниччині чоловіки жорстоко познущалися над інвалідом (відео)

У постраждалого не знайшлося грошей, щоб розплатитися за алкоголь.

Правоохоронці Хмельницької області затримали групу чоловіків, які майже добу знущалися над інвалідом за те, що у нього не знайшлося грошей, щоб розплатитися за алкоголь, передають Патріоти України.

"Говорять, ти візьми ще пачку сигарет і ще щось випити. Я сказав, що у мене немає грошей, на що вони обурено заявили – навіщо ти тоді взагалі сюди прийшов? Ми повинні тебе поїти?" - сказав постраждалий Ігор Зазюля.

Після цього, за словами чоловіка, почали знущатися над ним. "Зв'язали руки, ноги і кинули в багажник. Вивезли в ліс. Прив'язали до дерева. Я думав, вони жартують. Після цього почали бити битою. Я зціпив зуби, але терпів. Після цього кинули назад у багажник і поїхали купувати алкоголь", - підкреслив він.

Однак і на цьому знущання чоловіків не припинилися. Його знову вивезли на місцеве сміттєзвалище. Там його знову почали бити, а після цього зґвалтували бейсбольною битою.

Як пізніше розповіла мати потерпілого, чоловік з дитинства хворів на епілепсію, і подібні удари битою міг просто не пережити.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...