"На кілька тисяч гривень": Полторак розповів про підвищення зарплат військовослужбовцям з нового року

Наказ про підвищення грошового забезпечення військовослужбовців Збройних сил України вже підписано.

З нового року мінімальне грошове забезпечення військових, які виконують завдання в районі проведення Операції Об’єднаних сил, становитиме понад 20 тисяч гривень. Про це міністр оборони Степан Полторак написав у Facebook, передають Патріоти України.

«Учора підписав наказ, відповідно до якого, з 1 січня 2019 року підвищується грошове забезпечення військовослужбовців ЗС України. Це суттєво поліпшує соціальні стандарти життя українських військових», - зауважив міністр.

Він додав, що командир бригади, який раніше отримував 17-18 тисяч гривень, з нового року отримуватиме майже 26 тисяч. Командир батальйону, замість 14 тисяч гривень отримуватиме 19-23 тисячі, а грошове забезпечення командира роти становитиме 16 тисяч гривень, а не 12, які йому нараховують наразі.

«Військовослужбовці військової служби за контрактом отримуватимуть більше 10 тисяч гривень, а мінімальне грошове забезпечення військових, які виконують завдання в районі проведення операції Об’єднаних сил, становитиме понад 20 тисяч гривень», - наголосив Полторак.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...