На Київщині чоловік ногами забив до смерті власну дружину

За нанесення тяжких тілесний ушкоджень, що спричинили смерть, 34-річному ревнивцю загрожує ув’язнення до десяти років.

У селі Нова Маківка Рокитнянського району чоловік забив власну дружину до смерті. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції, передають Патріоти України.

Встановлено, що напередодні між подружжям виникла сварка і дружина пішла з дому. Чоловік знайшов її через кілька днів в будинку одного з місцевих жителів. У помешканні знайомого він жорстоко побив дружину і забрав її додому. Коли вранці прокинувся, жінка була вже мертвою.

Зловмисник зізнався поліцейським, що бив свою дружину ногами, наносячи побої по всьому тілу. Тіло 32-річної потерпілої направлено до моргу районної лікарні для встановлення причин смерті.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Рокитнянського відділення поліції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України.

Чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України і оголошено про підозру. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває слідство.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...