На Київщині підлітки до смерті забили пенсіонера

У Київській області двоє підлітків до смерті побили пенсіонера через те, що на них гавкала його собака.

Про це повідомляє відділ комунікації Національної поліції Київської області, передають Патріоти України.

Інцидент стався у селі Руда Сквирського району Київської області. Двоє молодих людей, 16 і 17 років, учні місцевого професійного училища накинулися на пенсіонера за те, що його собака почала на них гавкати.

Пенсіонер вийшов подивитися, чому собака нервує, а підлітки кинулися на нього з кулаками і били його ногами по голові. 68-річний чоловік помер у реанімаційному відділенні місцевої лікарні.

"На вулицю вибігла собака і почала гавкати на двох хлопців, які проходили повз подвір'я. Вони були напідпитку. Господар двору вийшов на крики. Почалася сварка, в результаті якої літній чоловік опинився на землі. Підігріті спиртним підлітки почали наносити удари ногами по голові", - йдеться в повідомленні.

Молодих людей затримали і на даний момент вони знаходяться в ізоляторі тимчасового утримання. За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Якщо вина підлітків буде доведена, вони відправляться у в'язницю строком на 10 років.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...