На Київщині пограбували 18-річну дівчину, погрожуючи смертельною ін'єкцією (фото)

Грабіжник був у медичній масці.

Увечері 3 січня на одній з вулиць міста Бориспіль невідомий чоловік у медичній масці напав на 18-річну дівчину, відібрав у неї мобільний телефон, гроші та банківські картки. Як повідомили в прес-службі Нацполіції Київської області, при цьому чоловік погрожував дівчині шприцом зі смертельною ін'єкцією, передають Патріоти України.

Коли грабіжник відпустив дівчину, та одразу зателефонувала в поліцію. Вона описала прикмети нападника: міцного чоловіка в темному верхньому одязі і з капюшоном на голові.

Незабаром поліцейські затримали зловмисника по "гарячих слідах". Ним виявився 32-річний уродженець Полтавщини, який тимчасово проживає в Києві і вже мав проблеми з законом.

Під час поверхневого огляду поліцейські вилучили у нього речові докази: шприц, ампули, медичну маску, гроші та інше майно, викрадене у дівчини.
За фактом порушено кримінальне провадження за ч.1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Слідство триває.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...