На Київщині водій маршрутки побив копа

​У Вишневому під Києвом водій маршрутки побив пасажира після зауваження на свою адресу.

Били чоловіка за закритими дверима автобуса, передають Патріоти України.

Навколо машини зібралися люди і вимагали припинити знущання, але їх ніхто не слухав. Через кілька хвилин водій вийшов до людей. Але свого бранця з салону не випустив. Від питань відмахується. «Гроші забирав! Наркоман! Що, є питання?!», - заявив водій і знову закрився в автобусі.
Виявилося, що виходив з автобуса просто тому, що в салоні його напарник розпорошив сльозогінний газ. Задихаючись, бранець кричав про допомогу через вікно. «Зупиніть маршрутку будь ласка! Зупиніть маршрутку! Газом задув! Будь ласка!», - благав пасажир.
Умовити водія звільнити хлопця не вдалося. Поки свідки події викликали поліцейських, напарник водія втік. Але пасажир встиг вказати на кривдника. Той вже спостерігав здаля.
Чоловіка водій тримав ще з півгодини, до приїзду патрулів. Коли ті приїхали, виявилося, що бранець - поліцейський! Патрульний Ігор Квасович повертався цієї маршруткою з роботи. Каже, змушений був зробити зауваження водієві, коли той грубо порушив правила дорожнього руху. «Регульований пішохідний перехід, де чітко горів червоний сигнал світлофора», - розповів побитий пасажир-правоохоронець.
Поки доїжджали до кінцевої зупинки, викликав чергових поліцейських. «Сказав, що він порушує правила, запитав, чи знає він цю ситуацію, яка з маршрутками сталася зараз, що відпрацювання йде. Попросив назвати номер автомобіля, зараз наберу 102. Говорив нормально, не лаяв його, нічого. Розповідав йому про цю ситуацію, яка напередодні в п'ятницю була», - пояснює побитий патрульний.
Навіть те, що назвався поліцейським від розправи не врятувало. «Коли я сказав, що я працівник поліції, він ще більше розізлився!», - згадує Ігор Квасович.
Газовий балончик, яким порснули в пасажира, як виявилося, належить йому - як поліцейському. «Тут був газовий балончик. Мужик, який прийшов з вулиці, просто пшикнув мені в очі і вийшов», - каже патрульний.
Навіть допит патрульних і увагу журналістів працівника сфери послуг ввічливим, на жаль, не зробили. Від коментарів він відмовився. «Я зараз кому-небудь ще наваляю! Все, до побачення, хлопці!», - заявив озвірілий водій, грюкнувши дверима.
На водія склали протокол. Його помічника вже оголосили в розшук, правоохоронці кажуть, що тепер водій, швидше за все, буде відповідати не тільки за порушення правил дорожнього руху.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...