На Київщині затримали педофіла, який намагався зґвалтувати 8-річну дівчинку

Чоловік заманив дітей у насадження кукурудзи під приводом, що ніби вони йдуть до водойми купатись. Там неприроднім шляхом він намагався зґвалтувати дівчинку, а хлопчику, який це все бачив, затуляв рот, щоб той не кричав.

Згідно з повідомленням прес-служби місцевої поліції, інцидент стався у селі Дрозди, що у Білоцерківському районі, передають Патріоти України.

Як зазначається, 28-річна місцева мешканка з двома дітьми пішла до магазину. Там вона познайомилась з 36-річним чоловіком із Білої Церкви. Вони разом випивали, а згодом незнайомець попрямував до помешкання жінки з її дітьми. Сама горе-матір повернулася до магазину за сигаретами, а коли прийшла додому, почула голос сина, який кликав на допомогу з присадибної ділянки.

Виявилося, що чоловік заманив дітей у насадження кукурудзи під приводом, що ніби вони йдуть до водойми купатись. Там неприроднім шляхом він намагався зґвалтувати дівчинку, а хлопчику, який це все бачив, затуляв рот, щоб той не кричав.

Мати зателефонувала до поліції, описала прикмети педофіла та напрямок, куди він втік. За кілька годин опісля цього насильника затримали у кукурудзяному полі, де він переховувався.

Потерпілій дівчинці медики надали кваліфіковану допомогу. Наразі з нею працюють фахівці-психологи.

Затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Стосовно нього відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.153 Кримінального кодексу України (“Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом”). Санкцією статті передбачається тюремне ув’язнення строком до 12 років.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...