"На лобі написано": У Закарпатській школі розгорівся скандал через неадекватний вчинок вчительки (відео)

У селі Вербовець Закарпатської області вчителька математики Вікторія Пенцкофер під час уроку червоною ручкою намалювала трійку на лобі 10-річної п'ятикласниці Анабелли Нодь.

Анабелла Нодь

За словами школярки, її покарали, бо вона забула вдома щоденник, - пише "КП в Україні", передають Патріоти України.

Батьки дівчинки вимагають звільнити вчительку за цей проступок, у сільраді терміново скликали сесію, у школі - комісію, профспілкові збори, звістка про те, що сталося дійшла до управління освіти і навіть до поліції.

Як з'ясувалося, такі позначки від вчителя математики Вікторії Пенцкофер школярі отримують не вперше. Але ні діти, ні батьки шум не піднімали.

Вчителька Вікторія Пенцкофер

Директор школи Сільвія Савко каже, що про події на уроці навіть не підозрювала. Але звільняти хорошого педагога за це - занадто.

"Учитель за два дні до цього перемогла в конкурсі класних керівників у районі, вона одна з найкращих у нашій школі. Звичайно, вона завинила, ми визнаємо це. Вибачилася перед мамою і ученицею", - пояснила вона.

У Виноградівському управлінні освіти, молоді та спорту вважають, що подія не заслуговує великої уваги.

"Мама нехай дивиться за собою і стежить за виконанням своїх батьківських обов'язків. Ця сім'я - не з найблагополучніших. Дівчинка погано вчиться. Зараз мати зіграла на публіку", - запевнили там.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...