На Львівщині розшукують водіїв, які скоїли два наїзди на дівчат-пішоходів, одна з яких померла

Поліцейські встановлюють особу водія-втікача, який смертельно травмував дівчину на трамвайній зупинці на вулиці Івана Франка,68 у Львові.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні, 30 грудня, близько 6.50. Про це у Facebook розповідає поліція Львівщини, передають Патріоти України.

Невідомий водій автомобіля BMW на іноземній реєстрації скоїв наїзд на 25-річну мешканку Жидачівського району, яка від отриманих травм померла. Водій втік з місця події, залишивши автомобіль неподалік автонаїзду.

Поліцейські встановлюють особу водія-втікача, проводять оперативно-розшукові заходи, з’ясовують обставини ДТП. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. "Прохання до очевидців автопригоди - зателефонуйте на оперативну лінію 102 чи зверніться у найближчий відділ поліції", - наголошується у повідомленні.

Окрім того, поліцейські просять зголоситись очевидців наїзду на дівчинку, що стався 29 грудня близько 19.33 на вулиці Повітряній у Львові. Невідомий водій, керуючи невстановлений автомобілем, скоїв наїзд на 14-тирічну львів'янку, після чого втік з місця події. Внаслідок ДТП дівчинка отримала тілесні ушкодження, зокрема забої, садна та струс головного мозку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...