На міжнародному авіакосмічному салоні світу представлять гордість України (відео)

З 16 по 22 липня в передмісті Лондона проходить міжнародний авіакосмічний салон Farnborough Airshow - 2018.

На авіасалоні Україна демонструє новий транспортний Ан-178. Вантажопідйомність літака, розробленого ДП "Антонов", становить 18 тонн, передають Патріоти України.

За інформацією прес-служби "Укроборонпрому", в роботі Farnborough-2018 очікується участь понад 1500 експонатів з 52 країн світу. Крім Ан-178, відвідувачі української експозиції на даному салоні зможуть ознайомитися з іншими перспективними українськими проектами, наприклад військово-транспортним Ан-188, морським патрульним Ан-148МП і т. д.

Також повідомляється, що в рамках участі в заході заплановано і переговори української делегації з зарубіжними партнерами, в тому числі і виробниками авіоніки для створення і модернізації української авіаційної техніки.

До слова, в поточному році провідний авіакосмічний салон пройде без участі Росії: організатор виставки Society of British Aerospace Companies заборонив Москві виставляти продукцію військового призначення, після чого російська сторона відмовилася і від участі в салоні з цивільної технікою.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...