На Миколаївщині розсипалася школа (фото)

У місті Новий Буг Миколаївської області обрушилися три поверхи школи.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав Федір Левченко, передають Патріоти України.

Тріщини на будівлі помітили вранці 3 липня. Близько 20:00 почали валитися вікна на першому поверсі будівлі, а вже через півтори години впало ще два поверхи.

«Була створена комісія з місцевих чиновників. Прийняли рішення - для оцінки загрози запросити звичайних викладачів з місцевого Новобузького коледжу Миколаївського національного аграрного університету, які викладають будівельну справу. Увечері, коли комісія працювала на території школи, спочатку почали валитися вікна на першому поверсі, потім і всі три поверхи обвалилися», - йдеться в повідомленні.

З цього приводу депутат Миколаївської облради Олександр Бондар повідомив, що причиною обвалення стало попадання води на цеглу і бетон.

«Рятувати майно всередині класів було небезпечно. Район не має спецзасобів зміцнення таких видів руйнування, тому було прийнято рішення виставити нічний пост із співробітників ДНС і поліції, запросити фахівців з області для прийняття конструктивних рішень», - сказав він.
Постраждалих немає. Площа будівлі, що обрушилася - близько 300 кв. метрів, додав Левченко.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...