"На нас напали. Йде війна": Голівудський актор закликав приєднатися до Комітету з розслідування проти Росії (відео)

Відомий голлівудський актор Морган Фрімен знявся в антиросійському відео. У ролику для некомерційного проекту Committee to Investigate Russia (Комітет з розслідувань Росії) актор звинуватив Росію у посяганні на демократію США.

Морган Фрімен

«На нас напали. Йде війна», - каже Фрімен на початку відео, передають Патріоти України.

Актор порівнює події, які розвиваються в Росії зі сценарієм фільму, в якому розгніваний розпадом своєї країни агент КДБ планує помсту своєму «заклятому ворогові» в особі США. «І як справжній агент КДБ, він таємно використовує кібервійска, щоб атакувати демократичні режими по всьому світу», - стверджує Фрімен.

Далі Фрімен звинувачує Росію в кібератаках на демократичні держави, а також в поширенні пропаганди. «Цей шпигун - Володимир Путін. І це - не сценарій фільму. Наш президент повинен поговорити з ним відверто і сказати нам правду», - розповідає актор в ролику.

Фрімен закликав президента США Дональда Трампа визнати втручання в президентські вибори і «захистити демократію». «Вільний світ потребує нашої лідерство. Протягом 241 року наша демократія була зразковим прикладом для всього світу. Ми зобов'язані тим громадянам, які боролися і вмирали, щоб захистити цю велику націю і врятувати демократію», - додав він.

В кінці актор закликає американців приєднатися до Комітету з розслідування Росії.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...