На Одещині насмерть забили матроса ВМС ЗСУ: Вбивця може уникнути покарання

У с. Єгорівка Роздільнянського району Одеської обл. забили до смерті військовослужбовця Військово-Морських Сил ЗСУ Арслана Шейхова.

"11 серпня 2017 Шейхов перебував у законному звільненні та разом з родиною святкував у себе вдома свій 33-ій день народження. Близько 19:00 цього дня до нього заїхав на власному автомобілі його знайомий громадянин Злий В.І. (01.01.1976 року народження). За кілька хвилин вони поїхали в невідомому напрямку. Більше живим Шейхова ніхто не бачив... Увечері близько 23:50 біля воріт свого будинку місцевий лікар села Єгорівка знайшов труп Шейхова. Лікар одразу викликав "швидку" медичну допомогу та зателефонував до відділу Національної поліції", - повідомила радник начальника Генштабу ЗСУ Олена Вербицька, передають Патріоти України.

Поліцейські виявили на тілі Шейхова садна, переломи носа та черепа.

"За попередньою інформацією судово-медичного експерта місцевого моргу, смерть Шейхова настала у зв'язку з захльобуванням блювотною масою. Про вищезазначені тілесні ушкодження, які є несумісні з життям, навіть мова не йде", – підкреслює представниця ЗСУ.

Вербицька припускає, що такий висновок зумовлений тим, що Злий є колишнім співробітником органів МВС та сином колишнього голови Єгорівського радгоспу

"Наразі Злого затримано та він перебуває у Роздільнянському відділку поліції, але є побоювання, що вже за кілька годин Злого після одного телефонного дзвінку відпустять на свободу", – додає вона.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...