Намагалися задавити автівкою: На Одещині під час сутички з нетверезими дебоширами постраждала жінка-інспектор

Як повідомили у патрульній поліції, інцидент трапився близько 23:00 години 12 січня.

Під час відпрацювання автодороги М-05 "Одеса – Київ", правоохоронці отримали інформацію про те, що у селі Дачне Одеської області нетверезий водій керує автівкою Merсedes, - передають Патріоти України з посиланням на Патрульну поліцію Одеської області.

Інцидент закінчився тим, що поліцейським довелося застосувати табельну вогнепальну зброю, інспекторка після сутички отримала травми. Після того, як правоохоронці зупинили автомобіль, звернули увагу, що водій легковика має виражені ознаки алкогольного сп’яніння. На вимоги інспекторів пред’явити відповідні документи чоловік не реагував, вів себе агресивно та кидався у бійку.

До сутички долучилися і відвідувачі розважального закладу, який знаходився поруч. Вони почали погрожувати правоохоронцям, намагалися провокувати конфлікт та хапали патрульних за елементи однострою.

"На вимоги інспекторів припинити незаконні дії правопорушники не реагували. Натомість нанесли травми голови жінці-інспектору та намагались транспортним засобом здійснити наїзд на неї. Задля усунення реальної загрози життю та здоров'ю, а також для зупинки автомобіля шляхом його пошкодження, поліцейським довелося застосувати табельну вогнепальну зброю. Одного із порушників затримали, інший зник на автомобілі у невідомому напрямі", – повідомили у поліції.

У зв'язку із отриманими травмами поліцейська звернулася до медичного закладу, де зараз перебуває під наглядом лікарів. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за правовою кваліфікацією злочину, відповідальність за який передбачено частиною 2 статті 345 ККУ (насилля по відношенню до співробітника правоохоронного органу).

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...