На Одещині попрощалися з бійцем, що загинув у зоні АТО (фото)

15 серпня, виконуючи бойові завдання в "секторі М" зони АТО, загинув боєць 11-го батальйону "Київська Русь" Олександр Згуєвич.

18 серпня у Подільську на Одещині мешканці міста простилися зі своїм героєм. Про це повідомили у прес-службі Одеської облради, передають Патріоти України.

Олександру Згуєвичу 20 вересня виповнилося б 39 років. В останню путь провести Олександра прийшли його побратими, представники міської влади, однокласники та жителі міста.

На прощанні зі своїм побратимом спілка учасників АТО міста Подільськ "Честь та Слава" в присутності представників міськвиконкому ініціювала перейменувати вулицю радянського генерала Кузовкова на честь Олександра Згуєвича. Саме на цій вулиці жив АТОвець.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...