На Одещині потяг зніс авто на переїзді, є загиблі (фотофакт)

У понеділок, 28 травня, в Одеській області сталася ДТП на залізничному переїзді, жертвою якої стала жінка.

За інформацією прес-служби "Укрзалізниці", водій автомобілю Nissan виїхав на переїзд та допустив зіткнення з поїздом № 764 Одеса-Київ, який рухався зі швидкістю 115 км/год, передають Патріоти України.

"За попередньою інформацією, в результаті ДТП смертельно травмована пасажирка автомобіля, двоє дітей, що знаходилися в автомобілі, госпіталізовані у важкому стані. Ще одна людина травмована", - сказано в повідомленні. Відзначається, що водій авто проігнорував світлову та звукову сигналізацію на переїзді.

Пізніше в поліції повідомили, що інцидент стався в Кодимському районі на Олександрівському переїзді. У салоні мікроавтобуса знаходилися п'ять пасажирів. "В результаті аварії 26-річна пасажирка загинула.Ще три людини, двоє з яких - діти 2 і 9 років, доставлені в Кодимській центральній районній лікарні", - сказано в повідомленні.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.Триває слідство.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...