На Одещині розгорівся шкільний скандал з вчителями (відео)

Педагоги закрилися в актовій залі для святкування Дня вчителя. Мама першокласниці змогла потрапити в закрите приміщення і зняти на відео столи з їжею і пляшками шампанського, а на сцені в цей час виступали школярі...

В Одеській області вчителі однієї з шкіл влаштували бенкет з алкогольними напоями в честь Дня учителя під час навчального процесу. Захід вони назвали закритим і не пустили в актовий зал батьків, передають Патріоти України.

Інцидент стався у школі села Холодна Балка Одеської області. Педагоги закрилися в актовій залі для святкування Дня вчителя. Розважали вчителів школярі. Мама першокласниці Аліса Бондаренко змогла потрапити в закрите приміщення і зняти на відео столи з їжею і пляшками шампанського, а на сцені в цей час виступали школярі. "Мені директор школи сказала, що захід закритий. Але якщо я хочу зняти дитину, можу зайти. І все. Кілька батьків забігали в зал, щоб сфотографувати своїх дітей. Я теж зайшла і була здивована", - розповіла мама.

Вона повідомила, що на столах стояли печиво, цукерки, бутерброди і шампанське. Вчителі не пили в той момент, коли вона була в залі, а дивилися святковий концерт, який показували діти.

Директор школи Катерина Леско сказала, що бенкет для педагогів влаштували сільрада та представники батьківських комітетів. Проте голова сільської ради Холодної Балки спростувала цю заяву і повідомила, що вони не мають ніякого відношення до свята. "Як ви собі уявляєте, що ми проводимо концерт з шампанським в приміщенні школи? Ми, як і кожен рік привітали всіх педагогів, передали цукерки і печиво. Звідки взялося шампанське - запитуйте в школі", - повідомила голова сільради.

Аліса Бондаренко повідомила, що у цій школі кожен рік проходять святкування Дня вчителя, але ось шампанське на столах вона побачила вперше. "Батьки також могли бути присутніми на концерті, всіх пускали. Можливо, було прийнято рішення влаштувати банкет в актовому залі, тому що раніше була проблема зі шкільною їдальнею. Там чомусь влаштовували поминки. Батьки обурилися і все це прикрили. Також могли цей сабантуй влаштувати і в Будинку культури", - розповіла Бондаренко.

Крім того, мама першокласниці здивувалася тому, що у сільради знайшлися гроші на солодощі для вчителів, а от виділити гроші на шкільну аптечку вони не можуть. "У школі жахливий туалет, який потребує реконструкції, на аптечку ми збираємо гроші. Може, потрібно переглянути витрати", - сказала жінка.


Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...