На Одещині спецназ штурмом брав 72-річного моряка (фото)

В Одесі 72-річний аккерманський моряк, який повернувся з рейсу, взяв у заручники власну сім’ю і відкрив вогонь по поліцейським.

Напившись, він посварився з дружиною, дістав револьвер і спробував застрелити її і одну з дочок, передають Патріоти України з посиланням на “Думську“.

“Не потрапив, після чого схопив мисливську рушницю, замкнувся з тещею і другою дочкою, заявивши, що “всіх вб’є”, – йдеться в повідомленні.

Прибулим на місце події місцевим правоохоронцям довелося запросити підкріплення. З Одеси приїхали фахівці з таких випадків. В результаті швидкої операції поліцейського спецназу і оперативників розшуку “терорист” був знешкоджений. Жертв немає, але постраждав один поліцейський — у нього поранення руки.

Начальник ГУНП Дмитро Головін повідомив подробиці інциденту: «Приблизно о сьомій вечора до чергової частини Білгород-Дністровського надійшло повідомлення. П’яний місцевий житель, погрожуючи зброєю, взяв у заручники двох жінок. Перебуваючи в неадекватному стані, з вікна стріляє в перехожих з мисливської рушниці. На місце одразу ж виїхала слідчо-оперативна група, переговорники і спецназ. Незважаючи на вимоги поліції, чоловік відмовлявся звільняти людей і погрожував кинути «коктейль Молотова». Потім відкрив стрілянину з револьвера. Завдяки злагодженим діям наших співробітників, чоловік знешкоджений і затриманий».

Вилучений револьвер зброєю не є — це «Флобер». Він стріляв у поліцейських з мисливської рушниці, кидав у них пляшки із запальною сумішшю і обіцяв спалити будинок.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...