На Одещині в переддень новорічно-різдвяних свят пограбували храм (фото)

Вночі 29 грудня в селі Дальник Овідіопольського району був пограбований Свято-Казанський храм, а також недільна школа і церковний будинок при храмі.

Про це повідомляє прес-служба Одеської єпархії, передають Патріоти України.

Було викрадено близько 500 гривень, пожертвуваних прихожанами.

Як повідомляє прес-служба, "не знайшовши більше нічого, крім кількох банок домашньої консервації, принесених селянами на панахиду, і різдвяних солодких подарунків для дітей з недільної школи, грабіжники перевернули всередині церковні кружки для пожертвувань і панахидний стіл".

Відзначається, що в недільній школі зловмисники розкидали всі речі і перевернули все догори дном.

"Відразу після виявлення слідів злому на місце події настоятелем храму була викликана слідчо-оперативна група Овідіопольського відділу Національної поліції України, яка внесла дане правопорушення в єдиний реєстр кримінальних проваджень і почала слідчі дії", - йдеться в повідомленні.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...