На Параді Перемоги Росія показала нову зброю (фото)

У середу, 9 травня, на Красній площі в Москві пройшов традиційний парад, присвячений Дню Перемоги. У ньому взяли участь понад 10 тисяч осіб, також були задіяні 159 одиниць озброєння і техніки та 75 літаків і вертольотів.
«Термінатор»

На параді в Москві Росія вперше показала деякі зразки озброєння, серед яких - машина підтримки танків «Термінатор», передають Патріоти України.

Бойова одиниця має високий рівень захищеності, вогневої потужності і керованістю. До складу озброєння входять дві спарені 30-мм автоматичні гармати 2А42, два курсових автоматичних гранатомета АГ-17Д, 4 протитанкові керовані ракети «Атака» і 7,62-мм кулемет ПКТМ.

Бойова машина зенітного ракетного комплексу «Тор-М2»:

Арктичні комплекси ППО "Тор-М2ДТ» на базі всюдихода ДТ-30:

Комплекс робототехнічний дистанційного розмінування «Уран-6». Даний вид техніки Росія вже випробувала в Сирії при розмінуванні стародавньої Пальміри, а також міст Алеппо і Дейр-ез-Зор:

Комплекс робототехнічний вогневої підтримки «Уран-9». Він обладнаний керованими ракетами «Атака», 30-мм автоматичною гарматою 2А72 і 7,62-мм кулеметом. Комплекс здатний автоматично виявити мета, але рішення про її поразку приймає тільки командир, який перебуває разом з оператором в броньованому кунг на базі шасі автомобіля «КамАЗ». Максимальне видалення пункту управління від робота - 3 км:

Безпілотні літальні апарати «Корсар» і «Катран». БПЛА призначені для ведення цілодобової всепогодної повітряної розвідки наземних і надводних цілей, ураження об'єктів противника і доставки вантажів в призначені райони:

Броньований корпусних автомобіль «Патруль», а також бронеавтомобіль «Урал»:

Також на параді показали новий російський винищувач п'ятого покоління Су-57:

А також винищувачі МіГ-31к з новітнім ракетним комплексом «Кинджал»:

Також на параді, присвяченому Дню Перемоги, на Красній площі показали автомобілі «Тигр», танки Т-72БЗ, бронетранспортери БТР-82А, бойові машини піхоти БМП-3, самохідні гаубиці «Мста-С», зенітні ракетно-гарматні комплекси «Панцірь- Cl», ракетні комплекси «Ярс», а також перспективні зразки: танки «Армату», БМП «Курганец» і БТР «Бумеранг» і самохідні гаубиці «Коаліція-СВ», зенітні ракетні комплекси С-400 і інша техніка.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...