На побігеньках у Путіна: Одіозна співачка відзначилася в окупованому Криму

Скандальна співачка Лоліта Мілявська послужливо підігравала своєму господареві з Кремля в окупованому країною-агресором Криму.

Лоліта Мілявська

Лоліта, якій СБУ заборонило в'їзд на територію української держави, в аеропорту анексованого РФ Сімферополя зробила відеозвернення до пасажирів і працівників, де заявила, що Кримський півострів - це саме мальовниче місце "їх країни", передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Варто відзначити, що ексцентрична представниця шоу-бізнесу відмовилася уточнювати, яку країну вона мала на увазі. Про це було повідомлено прес-службою сімферопольського аеропорту, але в її спічі звучали не зовсім ті слова. У своєму нібито оригінальному зверненні Лоліта Мілявська сказала, що всім відлітати з Криму доводиться з нотками смутку, і порадила пасажирам взяти з собою тільки найтепліші спогади про незабутньої краси пейзажі і шум хвиль Чорного моря. Наостанок скандалістка Лоліта закликала всіх прилітати назад до окупованого Крим.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...