На порозі великих змін: Розкрито плани Кремля щодо Донбасу (відео)

У 2019 Москва змінює свою військову стратегію щодо українців на окупованому Донбасі.

Попередні плани Москви щодо руйнування України за допомогою квазі-республік зазнали фіаско. Втім, ОРДЛО росіянам вже важко нести, і шкода кинути. В Кремлі пишуть новий сценарій, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

На відео, яке передали з Донецька, видно, що з вулиць окупованого міста, як по команді, зникли зображення місцевих бойовиків живих і загиблих. На їх місці - не надто помітні рекламні плакати. Замість закликів героїчно загинути за "Новоросію", нейтрально пропонують товари і послуги.

За інформацією журналістів, все оточення ліквідованого ватажка "ДНР" Олександра Захарченка Кремль усунув від реальної влади і фінансових потоків. Замість них - тепер Олександр Ананченко, так званий прем'єр "ДНР", і Володимир Пашков, голова загадкової компанії "Внешторгсервіс".

Ананченко заборонено фотографувати. Доступ до нього має обмежене коло наближених. Ці двоє і є справжнім менеджментом квазі-республік.

Місцевих найманців остаточно відсунули від великих грошей. Їм дозволили заробляти тільки тут, на лінії фронту, щоб не дати охолонути гарячій точці, яку Кремль створив на карті Європи.

Навпроти українців в районі фільтрувальної станції стоїть сумно підрозділ "Восток", який, відверто кажучи, вже не такий як раніше. Еліта бойовиків перетворилася в зграйку місцевих гастарбайтерів. Українці навіть бачать, як вони приїжджають на війну. "Вони приїжджають легковими машинами, як на роботу, приїхали, добу постояли і поїхали. Це для них робота, тому що іншу, так розумію, там важко знайти", - сказав український боєць.

Російські підрозділи тут під кулі не підставляються, хоча Росія вже не приховує той факт, що на Донбасі знаходиться рекордна кількість військових, переважно офіцерів. Один з них - підполковник російської військової розвідки Олександр Сазонов.

Його відправили на окуповану територію керувати оперативною групою російських офіцерів "Луганськ". За даними української контррозвідки, російське командування поставило перед групою Сазонова завдання по дискредитації українських військових. І, ймовірно, обстріл комунальників є справою рук однієї з таких російських груп.

"Ті, хто доставив сюди підполковника, розуміють: для Москви Мінські угоди втратили сенс. Який план переможе - тепер поки не зрозуміло. І, схоже, російські офіцери на Донбасі перестали ховатися. А, отже, окуповані території в 2019 на порозі великих змін" , - сказано в сюжеті.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...