На провідному морському курорті Грузії трагедія: Пожежа в елітному готелі забрала життя людей (відео)

В елітному готелі "Леогранд" в Батумі (Грузія) сталася пожежа, в результаті якої загинули 12 осіб.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ (МВС) Грузії, передають Патріоти України.

"Рятувальники і поліцейські зуміли евакуювати з будівлі понад 100 осіб. Серед них є як постояльці, так і співробітники готелю. З інтоксикацією різного ступеня тяжкості люди, які перебували в готелі, переведені в клініки Батумі", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що нині проводиться ідентифікація загиблих.

За попередніми даними, причиною пожежі міг стати перегрів електропроводки в спа-салоні.

"До теперішнього часу пожежа в готелі "Леогранд" локалізована, проте задимлення всередині будівлі зберігається. На місці продовжують роботу рятувальники", - додали у відомстві.

У зв'язку з тим, що сталося, МВС Грузії почало кримінальне провадження по другій частині 187 статті КК - "пошкодження або знищення чужої речі, вчинені шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом", яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...