"На РФ чекають темні часи," - волонтер

Сліди кривавої бійні, початку можливої громадянської війни та іншої смути вже видно всім.

Український волонтер ЗСУ Мирослав Гай на своїй сторінці у Facebook пише про те, що головне слово, яке зараз активно звучить в РФ - революція, повідомляють Патріоти України.

Як пише блогер, по всьому Мордору йдуть або плануються протести. З інших слів, які часто звучать в аналітичних матеріалах російських ЗМІ: "война, кризис, санкции, черные лебеди, бунт".

"Следы кровавой бойни, начала возможной гражданской войны и другой смуты уже видно всем. Отсюда все эти безумные решения президента РФ Путина о передаче управления армией Росгвардии. Поэтому, ФСБ получило разрешение стрелять по толпе и отбирать землю без суда. Поэтому идут аресты по всей Российской Федерации несогласных", – відзначає Мирослав Гай.

На його думку, активний Олексій Навальний - це кишеньковий опозиціонер і через нього спробують злити протестні настрої, а, якщо не вийде і буде втрачено контроль над ситуацією - виведуть танки і учинять криваву бійню.

"В любом случае РФ и всех соседей вокруг ждут темные времена. Колосс на глиняных ногах падает. И тут важно, чтобы нас не придавило", – резюмував волонтер.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...