На Рівненщині затримала водія-вбивцю

У суботу, 4 листопада, на пішохідному переході в селі Біла Криниця Рівненського району водій BMW Х5 збив двох жінок і втік із місця події.

Про це повідомляє відділ комунікації обласної поліції, передають Патріоти України.

"Слідчі встановили, що близько 18:20 на автодорозі Київ-Чоп 54-річний житель, керуючи автомобілем BMW Х5, рухався з боку столиці в напрямку Рівного. У селі Біла Криниця на регульованому пішохідному переході він проігнорував червоне світло світлофора та скоїв наїзд на двох пішоходів, які переходили проїжджу частину на дозволене їм зелене світло світлофора", - йдеться в повідомленні.

"Унаслідок наїзду 38-річна та 29-річна жінки, які тимчасово проживали в Білій Криниці, загинули на місці", - додають у поліції.

Зазначається, що водій позашляховика, не зупиняючись, зник з місця події.

У поліції повідомляють, що водій перебував у стані сп'яніння, що перевищує допустиму норму майже в дев'ять разів.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб, за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України слідчі відкрили кримінальне провадження.

54-річного винуватця дорожньо-транспортної пригоди затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Він перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. За скоєне йому загрожує від п'яти до десяти років за гратами.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...