На Росії черговий "зашквар" через нове вітання ЗСУ

Навіть серед російських опозиціонерів нове вітання ЗСУ, яке використовувалося на параді на честь Дня Незалежності України в Києві, викликає роздратування.

Про це свідчить пост відомого російського блогера-емігранта Рустема Адагамова на його сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

"З сьогоднішнього дня Порошенко офіційно ввів для української армії вітання "Слава Україні! Героям слава!", продемонструвавши спадкоємність нинішньої української держави організації українських націоналістів Степана Бандери, яка використовувала цей лозунг з 1940 року", - пише він.

У коментарях багато користувачів з України критикують блогера за такі зауваження. "Бандера і штани носив і що тепер штани не носити?", - запитують у Адагамова.

Інші ж кажуть, що нічого страшного в використанні "бандерівського" слогана немає, оскільки Бандера і його організація не мають з гітлерівцями, на відміну від Андрія Власова і його "Російської визвольної армії", нічого спільного.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...